Blog

Hogyan kérjünk árajánlatot?

INFÓ

A weblapkészítés megkezdése előtt mindig célszerű árajánlatot és határidőt kérni a programozótól és/vagy designertől, így pontosan tudni fogjuk, hogy mit, mennyiért és mikorra várhatunk. Írásunkban bemutatjuk, hogyan kell pontos árajánlatot kérni/kapni.

Kéretlen e-mailek, spam-csapda

INFÓ

Gondolkoztál már el azon, hogy miért kapsz annyi kéretlen e-mailt (levélszemetet vagy spamet)? A válasz egyszerű: azért, mert egyeseknek ez egy nagyon jól jövedelmező üzlet. Ne légy többé áldozat, elmondjuk mit kell tenned, hogy megszabadulj a spamektől!

Milyen a jó jelszó?

INFÓ

Írásunkban megdöbbentő adatokkal szolgálunk arra nézve, hogy az átlagos jelszavak milyen könnyen és gyorsan megfejthetők. Ezután jobb lesz odafigyelni a jelszóválasztásra!

Melyik a legjobb böngésző?

INFÓ

Írásunkban körképet adunk az internet legnépszerűbb böngészőiről, bemutatjuk azok előnyeit és hátrányait, de elmondjuk személyes véleményünket is az egyes termékekkel kapcsolatban.

Mi az RSS?

INFÓ

Valószínűleg találkoztál már ezekkel a fogalmakkal: RSS, hírfolyam, feed, csatorna. De tudod is, hogy mik ezek? Használod is őket? Ha elmondjuk, milyen hasznosak, valószínűleg fogod!

Miért NE készíttessük weblapunkat a szomszéd sráccal?

INFÓ

Pénzügyi megfontolásból vagy csak kényelemből hajlamosak vagyunk a könnyebb utat választani, és egy ismerősre, a „szomszéd srácra” vagy a rokonunkra bízni a weblapkészítést. Felsoroljuk milyen veszélyeket rejteget egy ilyen döntés!

Keresőoptimalizálás

INFÓ

A keresőoptimalizálás (SEO – Search Engine Optimization) napjaink egyik legkeresettebb webes szolgáltatása, pedig mindössze néhány nagyon egyszerű és logikus módszer megfelelő alkalmazásáról van szó. Írásunkban felfedjük a keresőoptimalizálás titkait, megmutatjuk mit kell tenned, hogy weblapod jól szerepeljen a keresőkben.

Weblap.ro logó

INFÓ

Tetszik, amit csinálunk? Segítenél a weblap.ro népszerűsítésében? Egy logót keresel? Ezen az oldalon megtalálod a weblap.ro összes promóciós anyagját.

Tárhely örök életre!

INFÓ

Páratlan ajánlat! A weblap.ro minden weblapjához kedvezményes áron, örök életre szóló*, korlátlan webtárhelyet biztosít.

Mennyibe kerül egy weblap?

INFÓ

Mivel nincs két egyforma weblap és nincs két egyforma kliens sem, a weblapok árát mindig a kért funkciók, szolgáltatások és elvárások határozzák meg. Az alábbi táblázat azonban segítséget nyújthat, hogy behatárolhasd jövendőbeli weblapod értékét.

A weblapkészítés lépései

INFÓ

Klienseink nagy része a következő három kérdés egyikével indítja a beszélgetést: hogyan készül egy weblap?, mi szükséges hozzá? és mi mennyibe kerül? Összefoglaljuk a weblapkészítés főbb lépéseit, elmondjuk melyik fázisban mit kell tenned, miről kell döntést hoznod, mik a lehetőségeid és, hogy mit várhatsz a pénzedért!

Ez itt a weblap.ro szakmai blogja. Írásaink három kategóriába sorolhatóak:

KÖNNYŰ

Könnyű, szórakoztató írások, érdekességek a nagyvilágból programozói szemüvegen keresztül.

INFÓ

Általános tudnivalók, válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre – ügyfeleknek ajánljuk.

EXPERT

Programozással és weblapkészítéssel kapcsolatos szakmai publikációk – weblapkészítőknek ajánljuk.

Nem találsz valamit?

Próbálkozz a keresővel vagy küldj e-mailt!

Nem szeretnél lemaradni?

Kövess minket percről percre RSS-hírfolyamunkon (Nem tudod mi az az RSS? Klikk ide!) keresztül:

RSS

Szeretnél értesítőt kapni az új írásokról?

{Az e-mail címet aktivációs levéllel ellenőrizzük.
Nem jelenítjük meg és nem adjuk ki harmadik félnek.}